Vier juli 4th met onze volledig “Amerikaanse” diavoorstelling

In de hitte van de zomer broeden deze aantrekkelijke mussen allemaal in Alaska en het noorden van Canada, maar in de winter komen al die Amerikaanse boommussen terug om de besneeuwde achtertuinen en velden in het noorden en midden van de VS te sieren foto door Adam Bender via Vogelaandeel.

Oorspronkelijk gepubliceerd in juli 2018, bijgewerkt in juli 2021.

Elke vierde juli worden hier in de Verenigde Staten de ether, kranten en sociale mediakanalen behandeld met Bald Eagles. En hoewel we dol zijn op die majestueuze vogel en zijn inspirerende comeback voor natuurbehoud, wilden we dit jaar de schijnwerpers delen met enkele andere verdienstelijke vogels.

Het blijkt dat 19 soorten in de VS en Canada “Amerikaans” in hun gewone naam hebben. Dat omvat vogels die zo flamboyant zijn als de Amerikaanse Flamingo, zo gedurfd als de Amerikaanse Beer en zo ingetogen als de Amerikaanse Pipit. En natuurlijk is er de Amerikaanse Roodstaart, die ongeveer net zo dicht bij een exploderende knaller staat als elke vogel krijgt. We hopen dat je geniet van deze diavoorstelling, en geniet van de vierde!

creditSource link

Africansky
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart