Win een gratis plek in de NIEUWE roofvogelidentificatiecursus van Cornell Lab

Hoe vaak heb je een havik van een afstand bekeken en je afgevraagd wat het was? In september is elke in aanmerking komende checklist u indient, maakt u kans op gratis toegang tot de nieuwe Wees een betere vogelaar: cursus havik- en roofvogelidentificatie. Geef je havik- en roofvogel-ID-vaardigheden een boost met deze gloednieuwe cursus van het Cornell Lab’s Vogel Academie. Boordevol geavanceerde oefentools om u te helpen bij het identificeren van een verscheidenheid aan roofvogels, zowel neergestreken als tijdens de vlucht, inclusief gieren, adelaars, vliegers, valken en meer!

We zijn een samenwerking aangegaan met Bird Academy om dit opwindende educatieve hulpmiddel gratis aan tien gelukkige eBirders aan te bieden als dank voor uw eBirding. Als je het leuk vindt om deel te nemen aan de eBirder van de maand-uitdagingen, hier zijn nog meer excuses om jezelf te motiveren om te gaan vogelen. Elke maand van 2021 heeft een andere Vogel Academie cursus aanbod. Stem begin oktober af om te zien wat er volgende maand op de tap staat.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Africansky
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart