Een eerbetoon aan Tony Wood, voormalig president en vice-president van BirdLife Zimbabwe

Met pijn in ons hart eren en nemen we afscheid van Tony Wood, voormalig BirdLife Zimbabwe Voorzitter en vice-voorzitter. Tony kreeg zaterdagmiddag laat thuis een beroerte 11e September en overleden op zondag 12e September 2021.

We zullen allemaal onze eigen herinneringen aan Tony hebben. Hij was algemeen bekend, is al vele jaren betrokken bij BirdLife Zimbabwe en had veel vogelvrienden binnen het BirdLife Partnership. We zullen Tony altijd dankbaar zijn. Tony was van 2012 tot 2018 president en vice-president van BirdLife Zimbabwe. In de moeilijke tijden na 2012, toen BirdLife Zimbabwe het moeilijk had, ondersteunde en nam Tony deel aan al onze fondsenwervingsinspanningen en was een pijler van kracht toen we langzaam weer overeind kwamen. Tony was er toen we hem het meest nodig hadden, waarvoor we altijd dankbaar zullen zijn.

Vlieg met de adelaars Tony, je zult enorm worden gemist en met liefde herinnerd. Wij bieden zijn echtgenote Jan en de hele familie onze oprechte deelneming aan.

De COVID-19-pandemie van de afgelopen anderhalf jaar heeft grote schade aangericht in het leven van velen over de hele wereld. We zijn allemaal nog steeds aan het bijkomen van de gevolgen ervan en het is nog niet voorbij. Gedurende deze tijd heeft BirdLife Zimbabwe zijn deel van beproevingen meegemaakt, waarvan de meest hartverscheurende het verlies van niet één, maar drie voormalige presidenten in iets meer dan vier maanden was: Alex Masterson, Ken Wilson en afgelopen zondag Tony Wood. De tragedie is niet alleen hun vertrek uit dit leven, maar ook vanwege de COVID-19-vergrendelingsbeperkingen, de onmogelijkheid om samen te komen om te rouwen om hun overlijden en de enorme bijdrage van elk van hen aan het voortbestaan ​​van BirdLife Zimbabwe als een organisatie. We groeten ze allemaal met dankbaarheid.

creditSource link

Africansky
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart